lauantai 4. kesäkuuta 2016

Suunnitelmia kesälle

Moikka "taas"!
Uuden tietokoneen ja uusien kuvien myötä alkaa motivaatio blogia kohtaan jälleen kasvaa, kun ei tarvitse julkaista pelkkää tekstiä tai odottaa jotain latauksia 10 vuotta. 

Kaikki kuvat c. Katariina Saarela

Mutta mitä ihmettä! Taas ollaan lähes 10kk selvitty hengissä koulumaailmassa, eikä mulla ole peruskoulua jäljellä kuin yhden hassun vuoden verran... Sinänsä hyvin helpottava tieto ja ajatus, mutta samaan aikaan epäilen vahvasti elämääni oppivelvollisuudet suoritettuani, sillä silloin kukaan ei ole käskemässä ja pakottamassa opiskelemaan niinä kuuluisina laiskoina päivinä. Mutta vielä vuosi aikaa asennoitua oikein! :D
Ajatukset on nyt kuitenkin paljon parempi suunnata juuri alkaneeseen kesään. Monia suunnitelmia on jo valmiina, sekä jonkin sortin epämääräinen Summer Bucket List tehtynä - niin hevospuuhilla kuin muillakin menoilla on omat listauksensa. Reilu viikon päästä mulla alkaa seitsemän päivän mittainen rippileiri konfirmaatioineen ja juhlineen, ja siksi aikaa joudun valitettavasti antamaan Lotan muiden hoitoon; ei sinänsä, luotan täysin tuurareihin, mutta siitä huolimatta...
Rippileirin jälkeen aion käydä vähintään yksissä kisoissa ennen Ruisrock -festaria, jonka jälkeen jatkuu kisaaminen mahdollisimman tiiviisti, jos kaikki sujuu hyvin. Lotta on siis nyt jo saanut vietellä viikon verran kevyempää humppailua, joten rippileirilomaa lukuunottamatta kesä treenaillaan kunnolla.





Torstaina (9.6.) pääsen vihdoin ja viimein estevalmennukseen. Menemme Ruskolle Pinja Immosen katseiden alle, ja yritän henkeni edestä saada sinne kuvaajaa mukaan. Muuta en osaa vielä sanoa, mutta tulen varmasti kertomaan mietteitä tänne valkun jälkeen.




Viime aikoina ei ole tapahtunut mitään järin kummallista, mutta niitä tylsempiä asioita löytyy Instagramista @teamloksare.


On mulla ryhdikäs hepo


Muistakaa lapset, kypärä päähän!! Tämä oli poikkeustilanne D:


kukkejaa
HYVÄÄ KESÄÄ!
p.s. Uusi ulkoasu vaihteeksi :D Mitäs pidätte?

2 kommenttia: