sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kamuja ja kotikenttähyppyjä

Heissan!
Parin blogittoman päivän aikana onkin kertynyt ajatuksia ja materiaalia tänne jaettavaksi. En keksinyt näille mitään järkevää järjestystä julkaista, joten tulkoot kaikki samaan postaukseen!


 Lotta vaihtoi eilettäin tarhaansa, joten se sai siinä samassa myös uudeksi tarhakaverikseen Katsun vuonismamma Tindran. Satuin ottamaan kamerankin mukaan, joten ensitutustumisesta on todistusaineistoakin. Ikävä kyllä tapahtumassa oli actionia vain parin luimaisun verran, joten kuvista tuli melko tylsiä. Yleensähän hevosten "yhteen laittamisessa" tapahtuu vaikka mitä!


"Jaa no oo sit siinä ku siihen kerta vaivauduit"

"Mitä te toljotatte? Ettex nää et mult loppuu koht ruuat kesken vinkvink..?"

"Hei kamu, vimpat mulle"

Lotta on niin kauhen ystävällinen :D


"BOOM syön sunkin heinäs" Voi Tindra-parka!
Tänään marssin tallille jo aamutuimaan heti yhdentoista jälkeen, sillä lupauduin kuvaamaan yhtä tuntia lähitallilla. Siinä pyörähtikin helposti lähes pari tuntia, jonka jälkeen menin Lotan kanssa kentälle. Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisimme menneet puomeja ja kavaletteja, mutta nyt kerrankin kenttä oli yllättävän hyvässä hapessa, joten tällaiset tilaisuudet täytyy hyödyntää. Niinpä kavaletit ja puomit nousivatkin pariksi pieneksi esteeksi.
Kuvat ja videot puhelinmateriaalia!


Maata näkyvissä...


Hämmästyttää, kummastuttaa.

Hypyt sujuivat yllättävän hyvin, eikä Lotta päässyt kuin kerran kaahaamaan aivan päättömästi esteelle. Apupuomin kanssa on niin helppo hypätä, kun se korjaa ja auttaa joka kerta eikä koskaan tarvitse miettiä, että mennäänkö juureen tai suoraan päälle. Tottakai täytyy joskus mennä esteitä yksittäinkin ilman apuja, eikä siinäkään mitään vikaa ole. Omasta mielestäni on kuitenkin tärkeää, että tehdään mitä tahansa ekaa kertaa, niin siitä on hyvä jäädä sekä hepalle että kuskille hyvä maku suuhun. Siksi kaikesta kannattaa tehdä helppoa aina silloin tällöin, jotta voi joskus onnistua ja olla tyytyväinen tekemiseen!

 

Nyt se muuten varmistui eli hyppäämme Lotan kanssa pitkäperjantaina Kotimäessä tosiaan luokat 60 ja 80cm. Pelkään vähän, että kasikymppi on jo tässä kohdassa turhan raju veto. Loppe menee kyllä yli, mutten itsestäni lupaa mitään :D Mut hei, toivotaan parasta!

Mitä muuten mieltä te olette, onko tämän tyyppiset postaukset kivempia, vai sitten kokonaiset tallipäivävideot? Haluaisitteko jo tässä vaiheessa jotain special-postauksia? Jos, niin ideoita saa heitellä! 

2 kommenttia:

  1. Special postauksia ois kiva kans saada!
    Hienosti ratsastettu, ja onnea kisoihin!💗
    t.Emma🐴

    VastaaPoista