lauantai 5. maaliskuuta 2016

Tässä on Lotta

Tässä on Loksare, nätimmältä nimeltään Lotta.
Moikka!
Tämän blogin historian ihka ensimmäinen postaus on nyt tässä. Jos et ole meihin ennen törmännyt, niin pientä infoa löytyy edellisestä blogistani  sekä sosiaalisista medioista, kuten Instagramista @sennijalotta tai Snapchatista nimellä scnnii.

Avaan nyt silti vähän, että ketä ja mitä me olemme. 

 Olen pian 15-vuotias elämäntapahevostelija Turun seudulta. Ratsastanut olen alle kouluikäisestä saakka, ja ensimmäisen oman ponini, Prinssin, sain 12-vuotiaana vuonna 2013. Prinssin kanssa opettelin suunnilleen kaiken, minkä nyt kaikenkarvaisista kaviokkaista tiedän. Kolmen vuoden yhteiselon jälkeen tuli kuitenkin aika jättää hyvästit, kun Prinssin mahasta löytyi pyloruksen ahtauma. Lisää Prinssin ja mun taipaleesta löytyykin runsaasti jo aiemmin linkkaamastani blogista.
Muutaman viikon mietinnän jälkeen tulimme siihen tulokseen, että kyllä mä hevosen tarvitsen. Parien kokeilujen ja vähän tuurinkin saattelemana koeratsastin viikko sitten Lotan, joka vakuutti mut täysin kasvonpiirteillään ja hypyillään. Koeratsastusiltana vielä soitto hevosvälittäjälle, niin oli tämä neiti mun!

Ensimmäinen rakennekuva eli tästä lähdetään nyt parantamaan!

 Lotta on siis 2007-syntynyt latvialainen puoliveritamma. Kovin paljoa en osaa tästä persoonasta kertoa, mutta erittäin lunki ja leppoisan oloinen kaveri on hänestä viimeisen vuorokauden aikana kuoriutunut.
Esteillä Lotta menee todistetusti metriä tehtävinä, joten ainakin sille tasolle sen pitäisi radallakin yltää. Tänä vuonna meillä onkin tavoitteena saada hyvin rutiinia ja kokemusta kisoista, sekä realistisena korkeutena pitäisin 80cm-luokkia, jos kaikki sujuu odotetusti.
Mutta joo, katsotaan mihin me tästä edetään... :D

tamma-face ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti