lauantai 29. lokakuuta 2016

Onko jotain kysyttävää?

Heippa hei vähän liian pitkästä aikaa! Olen suunnitellut ja valmistellut joulukalenteria blogiin nyt jonkun aikaa, ja siksi on ollut nyt vähän hiljaisempaa blogin puolella, ja niin tulee myös olemaan varmasti kuulumisia lukuunottamatta joulukuun ensimmäiseen päivään asti. Ideoita saa siis heitellä tosiaan joulukalenteriin, sillä 24 edes vähän erilaisempaa postausta vaatii jo pelkästään keksimisen puolesta aika paljon aivotoimintaa, eikä apu olisi pahitteeksi ;)

Nyt saa myös heitellä kysymyksiä tämän postauksen alle, sillä spoilaan nyt vähän etukäteen; yksi osa joulukalenteria tulee olemaan Q&A-postaus, jota en siis mitenkään voi toteuttaa ilman teitä! Kysymykset voi koskea ihan mitä vaan mikä vähänkään liittyy mun tai Lotan elämään!
Tehdäänpä tähän myös pieni palkkio, jotta kyselijät heräisivät - jos mainitset blogisi osoitteen samassa kommentissa kysymyksen/kysymysten kanssa, lupaan liittyä lukijaksi ja ehkä saatan kommentoidakin!

tb kesä c. Nora Rantanen
 Kiitos jo etukäteen kaikille!

1 kommentti:

  1. Mikä on sun ja Lotan paras muisto? Lempiratsastustavara merkki? Mikä on lempivärisi hevosissa? Mp ex-ravurit ja lämppärit ratsuina? Oma blogini on www.aaripaastatoiseenn.blogspot.com
    Liityin lukijaksi! :D

    VastaaPoista