tiistai 7. maaliskuuta 2017

HELSINKI HORSE FAIR -messut (ARVONTA)

Heissan! Ihan kivoja uutisia tältä erää, eli mä hommasin itselleni bloggaajapassin Helsinkiin Horse Fair -messuille 17.-19.3.! Se kertoo myös teille hyvää, rakkaat lukijat, mutta lisää siitä kerron vasta lopuksi ;)

Postauksen kuvien lähteenä Messukeskus.
Helsinki Horse Fair -messut ovat mulle periaatteessa aika uusi tuttavuus siltä osin, etten ole koskaan ennen itse henkilökohtaisesti paikan päällä vieraillut. Mutta koska kaikenlainen media pyörii jatkuvasti silmien edessä, en mäkään sinne aivan laput silmillä saavu. Viimeisten parin vuoden aikana olenkin päässyt etenkin Instagramissa sekä muissa blogeissa tutustumaan monesta näkökulmasta messujen antiin, ja sen lisäksi myös Horse Fair -messujen sivuilta, eli tämän linkin takaa löytyy tottakai hyvin kattava kertaus tapahtuman sisällöstä.

Ratsastussimulaattori! 
Mitä itse messuilta odotan? Ehdottomasti hienoa hevosen käsittelyä, taitavia hevosihmisiä, hienoja hevosia sekä viihdyttäviä ohjelmanumeroita niiden parissa! Olen paikalla tämänhetkisen tiedon mukaan vain lauantaina, mutta jo senkin päivän aikana luvassa on tietoiskuja hevosen terveydestä aina varusteita koskeviin infohetkiin, toimintaa joka lajissa aina esteratsastuksesta valjakkoajoon niin kilpailullisissa kuin informatiivisissakin merkeissä - unohtamatta Centered Ridingia tai Working Equitationia! Keppihevosille on myös aivan oma areenansa muiden ohjelmalavojen sekä -areenoiden lisäksi, sekä paljon kaikkea muutakin, joten jokaiselle löytyy taatusti jotain kiinnostavaa seurattavaa, ellei sitten aina kiireeseen asti. ;)
   Useat yrityksetkin ovat tietysti saapuneet Expoon tuotteitaan myymään - tuskin alennuksia unohtamatta, joten täytynee kerätä vähän taskurahaa jostakin, jos jotain must have -juttuja tulee vastaan. Itse olen vähän nirso tilaamaan tuntemattomemmista nettikaupoista hirveästi mitään, joten messuilla pääse tutustumaan helposti uusien tuttavuuksien antiin. Pääseekin juuri sopivasti vertailemaan kisakamppeiden hintoja sekä muita hankintoja alkavaa kautta varten!

Jännittäviä kisailuja! Esteratsastusluokat tottakai yhtiä mun suuria lemppareita, sekä motivaation lähteitä ;)
 Jos vain ja ainoastaan pelkät hevosjutut eivät kuitenkaan saa raahautumaan Helsinkiin, niin löytyyhän saman katon alta myös GoExpo sekä Kuva&Kamera -messut, jonne pääsee samalla lipulla! Itse aion ainakin tutustua myös kuvauspuolen tarjontaan mikäli muilta ohjelmilta kerkeän, sillä eräs rikkinäinen objektiivi kaipailee edelleen korvaajaa, ja otan mielelläni vinkkejä vastaan ostoslistalle päätyvää pikkuputkea varten (paitsi mistä lyödään vetoa, että se mikä koriin päätyy, on käytetty Tori.fi:n halvin kyseistä mallia... tai ei lyödäkään vetoa, koska mulla on nyt jo ihan tarpeeksi hauskaa pohtia rahanpuutettaliikennettä).





Ja hei, jos muhun tuolla törmää ja sattuu ihmeen kaupalla tunnistamaankin, niin tervetuloa juttelemaan! Saatan hyvinkin olla jopa yksin matkassa, joten seuraan saa ihan mielelläänkin lyöttäytyä, vaikka näyttäisinkin jostain syystä poispäin suuntautuneelta. :D

_____________________________________________________________________________________________________

Mutta nyt tärkeimpään, eli arvontaan! 
Sain teille arvottavaksi kaksi kappaletta pääsylippuja jo muutamaan kertaan mainittuun tapahtumaan, ja alla on ohjeet arvontaan osallistumiseen.

Näin saat arpoja:
- 1 arpa: olet blogin rekisteröitynyt lukija
- 2 arpaa: olet blogin rekisteröitynyt lukija sekä seuraat meidän, @teamloksare -Instagram-tiliä

Kommentoi tähän postaukseen, montako arpaa saat, sekä toimiva sähköpostiosoitteesi, johon voin palkinnon eli 2 pääsylippua lähettää, jos onni potkaisee!

Arvontaan on aikaa osallistua 11.3. klo 22:00 asti, ja arvonnan tulokset julkaistaan viimeistään maanantain (13.3.) aikana. Voittajalle ilmoitetaan hyvästä tuuristaan välittömästi arvonnan jälkeen, mutta mikäli onnekkaasta ei kuulu mitään tiistaihin (14.3.) mennessä, suoritetaan arvonta uudestaan.
Ja muuten, huijata ei kannata, sillä voittajalta kyllä varmistetaan sääntöjenmukainen osallistuminen ;)

Onnea arvontaan! :)

7 kommenttia:

  1. 2 arpaa, neaanooraa@gmail.com

    VastaaPoista
  2. 2 arpaa @helka1makela(at)gmail.com

    VastaaPoista
  3. 2 arpaa, jessica.patsikka@gmail.com ! :)

    VastaaPoista
  4. Kahdella arvalla mukana
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  5. 1 arpa, kauraturvankanssa@gmail.com! Ja muuten, sinut on haastettu!

    caroansku.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Haluaisin osallistua, seuraan instagramissa nimellä Huiskutti, ja luen blogia nimellä Sija Ryhänen. siljaryhanen@gmail.com :)

    VastaaPoista
  7. 2 arpaa :) marianna.leponen@luukku.com

    VastaaPoista