torstai 2. maaliskuuta 2017

Kevät, are you coming?

Jes, mun ilo on osittain huipussaan, sillä nyt on virallisesti alkanut kevät, vaikka sää onkin ihan joltain muulta planeetalta. Mulla ei oikeastaan mikään muu turruttanut niin kovin talvessa, kuin pohjat ratsastukseen. Siksi odotan innolla kovien, jäisten pohjien sulamista vuosi sitten uusitulta kotikentältämme, jonne on nyt jopa tilattu uutta estekalustoa! Siinä kohtaa, kun kenttä on sulanut, ei mikään saa estää treenikauden sulavaa kulkemista, tai muuten mä heitän hanskat tiskiin. Laskinpa tässä masennukseeni, että kouluvalmennuksia on ollut kolme kappaletta (okei, tähän olen ihan semi tyytyväinen), estevalmennuksia yksi ja estetreenejä kokonaisuudessaan alle 5 kertaa näiden talvikuukausien aikana. Kunnollisia sileäntreenejäkään ei riitä jaettavaksi edes joka viikolle. Nyt tämä on kuitenkin ohi, sillä jos pohjat ei kuntoudu asiallisen ajan sisällä, mä vaikka uitan Lotan tuosta salmen yli meren toiselle puolelle maneesille (lyhin reitti ;)). Onneksi viime sunnuntaina sekä maanantaina sain ratsastettua ihan hyvin kotikentälläkin, sillä lunta riitti säilyttämään pohjan pitävänä, mutta nyt se kaikki on jo sulanut pois - paitsi jää. Tiistaina juoksuttelin liinan päässä parisenkymmentä minuuttia, eilen maastoili vuokraaja ja tänään pyrin itse tekemään selästä käsin jotakin. Huomenna ajatuksena olisi lähteä maastoon, ja lauantaina mennään maneesille pomppimaan muutamat esteet. Sunnuntaiaamun vietän seuraten valmentajan ja Lotan yhteispeliä jälleen maneesilla, ja alkuviikolle yritän saada hieronnan. Ensiviikolla muuten hieronnan mukaan ja jos hyvin käy, niin 11.3. lauantaina suunataan nokat kohti Saloa ja kisoja, mutta saas nähdä, toteutuuko sekään...
  Pääsen muuten myös ensimmäistä kertaa Elmo Jankarin silmien alle valmentautumaan 23.3., joten sitä ennen on pakko päästä hyppäämään muutama kerta, jottei siellä tule vastaan mitään rutiininpuutevirheitä, ja jotta päästään keskittymään olennaisiin asioihin. Ihan super kivaa päästä vieraamman valmentajan silmien alle vakivalmentajien lisäksi, joten toivottavasti matkaan tarttuu paljon uusia neuvoja! :)

Kunpa pääsis ottamaan jo tällaisia kuvia...
Kesää on kuitenkin jo suunniteltu, ja ajatuksena olisi kisata paljon! Parit kaksi- tai kolmipäiväiset kisareissut, sekä useita lähialueen luokkia 1- ja 2-tasolla. Nyt täytyy vain toivoa, että onnea on matkassa mukana, enkä vaikka minä tai hevonen telo itseämme tai toisiamme... :D

2 kommenttia:

  1. On se kiva kun jotkut jaksaa innostua keväästä :D Mut vähän mekin haluttais Elmon valkkuihin! Mitä nyt videoita kattonu muiden blogeista niin tosi kivan olonen valmennustyyli sillä, päästäsköhän mekin joskus.. :D Tsemppiä teille sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Ja jep, mä todellakin toivon, että Elmo vastaa mahdollisimman hyvin odotuksiin, mitä nyt mäkin oon noista videoista kattonut. Tsemppiä sulle kevään kestämiseen! ;)

      Poista