perjantai 2. joulukuuta 2016

Linkkaa blogisi!

HYVÄÄ JOULUKUUTA! 




Nyt on se kauan odotettu joulukalenterien täyttämä joulukuu... Paitsi tämä blogihan ei jokapäiväisesti joulukalenterin luukuista täyty - mutta on sentään normaalia aktiivisempi!
Hyvin monessa blogissa on nyt myös ollut Linkkaa blogisi - postauksia, joten onhan mun pakko tuoda korteni kekoon. Ideahan on siis erittäin simple, eli laitatte vain alas tämän postauksen kommentteihin linkin omaan blogiinne, sekä mielellään pienen esittelytekstin. Kun blogeja on tullut tarpeeksi, valitsen niistä parhaat ja arvioin ne asteikolla 1-5 alta löytyvin kriteerein. Jos et halua kuulla rehellistä mielipidettäni blogistasi, älä laita linkkiä blogiisi. Jos taas osaat vastaanottaa hyvin kritiikin ja ajatukset niin hyvässä kuin "pahassa", niin kerropa ehdottomasti blogistasi kommenteissa!

KRITEERIT:
1. Ensivaikutelma
2. Ulkoasu
3. Teksti
4. Postausten sisältö

Kun olen blogit arvioinut, teen arvioinneista kokonaisen postauksen. 
HUOM! Linkatessasi blogin alas, annat minulle luvan ottaa kuvakaappauksen blogistasi postaukseen, sekä mainita sinun sekä ratsusi blogissa käytetyt nimet omassa postauksessani.


Ei muuta kuin antakaa palaa!

12 kommenttia:

  1. welifedream.blogspot.fi

    Blogi kertoo v.2000 syntyneen tytön hevoselämästä ja välillä mukaan mahtuu myös lifestyle- ja valokuvausaiheisia postauksia. Blogin päätähtinä toimivat liikutushevoseni, joita löytyy kaksi kappaletta.

    VastaaPoista
  2. Pennin pyörittäjä

    Kun lihavasta ponista saadaan taas sporttinen lihaskimppu. Kun tammalle vihdoin kelpaa myös eteenpäin liikkuminen jumitteluiden sijaan. Valokuvausta ja yleistä arkihömppää ilman suuria analyysejä. Sitä on Pennin pyörittäjä.

    VastaaPoista
  3. http://kaunisponiksi.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 14-vuotiaasta tytöstä, joka ratsastaa ratsastuskoulussa esteryhmässä. Blogissa päätähtenä toimii eestinponi Alma, jolla kisaan yleensä ja muutenkin toimii luottoponina!

    VastaaPoista
  4. my-finest.blogspot.fi
    Blogissani kerron minun, 17-v lukiolaistytön ja ensimmäisen oman hevoseni, 7-vuotiaan ratsutamman elämästä. Treenataan positiivisin mielin ja valmentaudutaan säännöllisesti molemmissa lajeissa, ja aloitellaan kilpailu-uraa pikku hiljaa :)

    VastaaPoista
  5. tallintarinoita.blogspot.fi

    Blogissa seikkailee hevosia, vuohia, kissoja, kaneja, koira ja kana. Postauksia aina ratsastuksesta vuohiagilityyn! :)

    VastaaPoista
  6. piritajavera.blogspot.com

    Blogissani kerron kahden hevoseni, pv-tamma Veran ja sen varsan Nikan, kanssa touhuilusta sekä monipuolisesti varsan koulutuksesta ja treeneistä & kisoista muiden hevosten kanssa. Blogissani vierailee satunnaisesti myös valmentajani Prix St. Georges -tasolle asti koulutettu friisiruuna, jonka kanssa valmentaudun ja harjoittelen itsenäisesti useamman kerran viikossa. Tervetuloa seuraamaan Nikan matkaa varsasta tulevaisuuden kilparatsuksi sekä matkaani vaativiin luokkiin!

    VastaaPoista
  7. caroansku.blogspot.fi

    Tarinoita ihan tavallisesta tallielämästä ja 12-vuotiaan tytön ja ylläpitohevosen, lämppäritamma-Caron yhteiselosta. Caron kanssa arki kuluu harrastaessa ja hömppäillessä, mutta aina joskus ihan treenataan kunnolla. Tervetuloa!

    VastaaPoista
  8. http://iidunhevoselamaa.blogspot.fi/?m=1

    Blogi kertoo 15-vuotiaasta tytöstä. Blogissa päätähtenä alkaa olemaan lv-ruuna Miksu, joka alkaa palailla sairaslomalta, jota alan käymään taas liikuttamassa! 😊 Blogissa seikkailee myös monia muitakin varsoista-vanhuksiin ☺

    VastaaPoista
  9. http://raketillakuuhun.blogspot.fi/?m=1

    Blogi kertoo mun, 15v tytön ja vuokraponini, 8v haflinger-ruuna Kuun arjesta, johon kuuluvat kisat, valmennukset ja myös höntsäily. Yhteistä taivalta meillä on reilu vuosi ja sinä aikana olen vienyt Kuun puomeista kasikympin kisaradoille. Kuusta erityisen tekee myös se, että se on syntynyt villinä, joten meno on välillä sen mukaista. Välillä blogissa mukana myös kimppashettikseni Leenu :)

    VastaaPoista
  10. kamillaino.blogspot.fi

    Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön elämästä vuokraponin Pupun kanssa. Yhteinen taival on vasta alkanut, mutta toivottavasti se jatkuu vielä pitkään!

    VastaaPoista