sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Joululahjat 2016

HYVÄÄ JOULUA! (...vaikka aatto menikin eilen)

Kuva vuodelta 2013, nyt ei siis ikävä kyllä näytä todellakaan tuolta :D

Jouluaatto tuli ja meni, kuten myös Joulupukki, jonka tuomisia voisin nyt vähän näyttää! Ja vaikka kuinka epäasiallisena, outona, törkeänä tai epäkunnioittavana lahjojen esittelemistä pidetään, niin mun mielestä on vain ja ainoastaan hauskaa kuulla ja nähdä, mitä muut ovat saaneet. Tykkään myös itse lukea tällaisia postauksia, joten jälleen saa omia, samasta aiheista tehtyjä linkkailla! :)


 Ensimmäisenä hevostarvikkeena ylläolevassa kuvassa oleva Spooksin panta, joka on siis ilmeisesti sisältä fleeceä! Supernätti ja pitää hyvin korvat lämpiminä, mutta myös hiukset ponnarissa ;)


Lisää hevoskamaa, eli Horse Comfortin enkkuviltti! Ei siis se aito (...joka maksaa niin paljon, että säilyttäisin sitä varmasti kassakaapissa D:), mutta tämä on tosi iso, paksu ja lämmin, ihan korvaamaton! Tämä oli myös mun joululahjalistalla, vaikka unohtuikin vahingossa joululahjalista -postauksesta.Kahdet ratsastussukat: Montarin ohuet mustat ja Equipagen villaiset! Molemmat tosi hyviä, ja nuo Montarin pääsee varmaankin edustuskäyttöön kisoihin, ja Equipaget talvipakkasille (kunhan ne sieltä tulisi..)


Näiden hevosjuttujen lisäksi sain kuvasta löytyvän Agility -kirjan tuota meidän nuorta labbismiestä varten, Coolment -matkapakkauksen (se on siis kylmägeeliä, jota mulla kuluu varmaan litroittain :"D), lipun The Voice of Finlandiin sekä hyväntuoksuisen yleisrasvan!
Kuvasta puuttuu vielä kasvorasva, jonka otin jo käyttöön enkä jaksanut raahata sitä enää takaisin, rahaa sekä veljeni vanha tv, jonka sain nyt omaan käyttööni hänen saadessaan uuden.
Joku jo ehkä pelästyi, mutta sain mä myös suklaata konvehtirasiallisen - ei hätää ;)


Se nyt on sanomattakin selvää, että olen ihan äärettömän kiitollinen kaikista saamistani lahjoista! Voisin kokonaisen postauksen verran kiitellä ja toistaa "ei olisi todellakaan tarvinnut", mutta uskon tämän riittävän, ja toivon tosiaan, että kaikki kiitollisuuteni menee oikeisiin osoitteisiin perille kaikessa kokonaisuudessaan.

Mitä te saitte joululahjaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti