torstai 15. joulukuuta 2016

2016 Vuoden tilastot



Heipsan! Nyt on enää pari viikkoa vuotta jäljellä, joten on hyvä kerrata vuoden luvut ja numerot niin blogin puolella kuin muutamia juttuja oikeastakin hevoselämästä ;) Eiköhän siis avata vaan suorinta tietä Bloggerin tilastot!
Ja hei huomattakoon, että blogi on ollut pystyssä maaliskuusta lähtien, eli tietoja on nyt kertynyt noin yhdeksältä kuukaudelta. Jos ja kun siis sanon ”vuoden” tai muuta vastaavaa, tarkoittaa se luonnollisesti aikaa maaliskuusta lähtien.

VUODESSA
5989 katselukertaa
41 julkaistua postausta tämä mukaan lukien
69 kommenttia
23 lukijaa

SUOSITUIN
POSTAUS Linkkaa blogisi! 105 katselukertaa, 12 kommenttia
KUUKAUSI lokakuu 896 katselukertaa, 8 postausta,
LIIKENTEEN LÄHDE Facebook 247 katselukertaa
HAKUSANA loksare.blogspot.com 11 hakua
SELAIN Chrome 48% katselukerroista
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Android 35% katselukerroista
SIVU Banneripaja 283 katselukertaa

OMASTA MIELESTÄNI PARAS
POSTAUS Analysointia - "Haluan tulla hyväksi ratsastajaksi”
 
KOMMENTTI, yllämainitussa postauksessa ”Tää oli muuten todella mahtava postaus! Huomaa, että olet todella miettinyt tätä asiaa! Itse aloitin ratsastuksen niin nuorena, ettei tavoitteita oikeastaan ollut :D Vasta viime vuosina olen alkanut ratsastamaan oikeasti tavoitteellisesti niin, että tiedänkin jotain, miksi teen mitäkin ja mikä vaikuttaa mihinkäkin. Tuosta hyvän ratsastajan määritelmästä olen kyllä kanssasi aika lailla samaa mieltä, eikä tuon tavoittelu ole mistään helpoimmasta päästä, joten työtä kyllä riittää! Se onkin tämän lajin yksi parhaista puolista, ettei oikeastaan ikinä ole "valmis"!” nimimerkiltä Suvi
Yllä olevaa haluan vielä perustella siten, että siitä tulee niin hyvä fiilis, kun joku kirjoittaa kommentin, jossa ensinnäkin kehuu postausta ja toiseksi on käyttänyt kommentin rustaamiseen huomattavan paljon aikaa. Muistakaa silti kaikki, että jokainen kommentti on todella arvokas, ja merkitsee mulle ihan älyttömästi!

KUVA
Vuoden paras kuva omasta mielestäni, vaikken tätä itse olekaan ottanut, vaan c. Nora Rantanen


IN REAL LIFE -LUVUT
7 kilpailut
14 rataa (13 80cm, 1 90cm)
7 kouluvalmennusta
2 estevalmennusta
1 estetunti
2 tippumista

Siinä ne varmasti olikin!
Oletteko te tehneet postausta Bloggerin tilastoista? Entä mikä on teidän mielestä tämän blogin paras postaus tähän mennessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti