sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Blogiyhteistyötä: Hevosvoimien viemää -blogit

  Taisinkin jo jossain postauksessa mainita tulevasta blogiyhteistyöstä, joten tässä valmis, kaikenkattava esittely tähän pieneen bloggaajaporukkaan kuuluvista blogeista (omani lisäksi), itse bloggaajien kirjoittamana! Tämän yhteistyön tiimoilta tulossa on uudenlaisia postauksia erilaisilla näkökulmilla höystettynä, arvontoja sekä monenlaista muuta, mutta se selviää myöhemmin! Tänhetkisen osoitteen lisäksi kannattaa siis olla silmät tarkkana niin Instagramin puolella, kuin myös näissä yhteistyöblogeissa.

_____________________________________________________________________________

Hevosvoimien viemää-blogit on neljän bloggaajan piiri. Tulossa yhteisiä postauksia, arvontoja… Vain taivas on rajana, joten pysy kuulolla! 

Seuraa meitä Instagramissa: @hevosvoimienviemaablogit



Moi! Minä olen Vilma, 17-vuotias heppatyttö Mikkelistä. Kirjoitan blogia nimeltä Melkein mestari elämästäni ensimmäisen oman hevoseni, persoonallisen ratsutamma Myffin kanssa. Valmentaudumme säännöllisesti niin sileällä kuin esteillä, ja suunnitelmissa on aloitella tänä keväänä meidän kilpailu-uraa molemmissa lajeissa.

my-finest.blogspot.fi sekä Instagram-tili @melkeinmestari







Blogi Kissapedon viikset painottuu kissapetoihin eli blogin yhtenä päätähtenä toimii lämminverinen Mill Tiger ja viiden kissan lauma. Lisäksi blogissa esiintyy toisena päätähtenä suomenhevonen Vipu-Emmi sekä lämminverinen Blondi. Blogissa kerron ravihevosten kilpailuista ja treeneistä sekä esittelen kissoihin ja luontoon painottuvia valokuvia.

kissapedonviikset.blogspot.fi sekä Instagram-tili @emmikaleva



 


Elämää täällä päin - blogissa pääset seuraamaan 16-vuotiaan tytön ja 14-vuotiaan trakehner-risteytys ruunan matkaa kohti kouluratsastuksen kisakenttiä. Blogissa kirjoitan pääosin meidän arjesta, valmennuksista ja kisoista, sekä välillä tykkään tehdä myös erilaisia aihepostauksia. Pidän valokuvaamisesta, joten blogista löytyy hyvälaatuisia kuvia ja silloin tällöin myös videopostauksia.

http://elamaataallapain.blogspot.fi/ sekä Instagram-tili @team_littleboy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti