keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Suunnitelmat loppuviikolle

Heissan! Peruskuulumisista ja arjen päivittelyistä on jo jonkin verran aikaa, joten nyt taitaa olla hyvä hetki kertoa vähän tämän viikon suunnitelmista. Uusia juttuja on nimittäin tulossa niin blogissa kuin
hevospuolella.

Tältä täällä näytti vielä maanantaina. Nyt toi on muuttunut kokonaan jääksi ja loskaksi. :)

Sunnuntaina meillähän oli estevalmennus, josta postasinkin tänne tekstin ja videon kanssa. Siksi maanantaina Lotta sai palauttavan päivän, ja hölkkäilimme vajaan puolituntisen kentällä, pääasiassa ravissa. Taivuttelin paljon etenkin vasempaa kylkeä, sillä se on nyt viime aikoina tuntunut taas jäykemmältä ja hitaammalta reagoimaan. Otin myös muutaman napakan ja selkeän ravisiirtymisen käynnistä, ja parin toiston myötä Lotta siirtyikin jo hipaisusta raviin, sekä kuunteli huomattavasti herkemmin myös pidättäviä apuja.
Tiistaina Lotta pääsi vuokraajansa kanssa maastoilemaan, mutta tänään kävin taas itse tallilla. Lotta sai nyt ylimääräisen vapaapäivän, sillä kentän pohja oli (yllätysyllätys) ihan peilijäätä asfatilla. Tuulikin on oikeastaan myrskymäinen, joten en kokenut hyväksi ideaksi lähteä ihan meren viereen aukealle niitylle... Huomenna yritän tehdä sitten hieman enemmän, ainakin sitten käynnissä kunnolla, jos ei muuhun pysty. 
Perjantaina onkin sitten hieroja! Kuten jo sunnuntain valmennuspostauksesta kävikin ilmi, on nyt testissä uusi ammattilainen, josko tästä olisi hieman enemmän hyötyä. Pyrin ennen hierontaa ehtiä käymään jonkinlaisella kävelylenkillä, tai juoksuttaa Lottaa kevyesti, jottei hierontaa tarvitse aloittaa ihan kylmiltään.
Lauantai mennään sitten hieronnan mukaan, ja sunnuntaina onkin kouluvalmennus - uuden valmentajan silmien alla! Tätä on odotettu, joten nyt toivon sydämeni pohjasta, että kenttä nyt vaan olisi kunnossa tai päästäisiin maneesille, eikä mitään tarvitse perua... Nyt en kuitenkaan paljasta tästä sen enempää, sillä en tiedä uuden valmentajan suhtautumista nimen, opetuksen, kuvien tai videon julkaisuun.

Entä blogin puolella?
Olen päässyt pieneen, kivaan blogiyhteistyöporukkaan, jonka toiminta alkoi ihan juuri viime päivinä. Sen myötä postauksiin tulee varmasti enempi potkua ja niitä saattaa tulla enemmänkin. Kerron tästä toki tuota pikaa lisää, mutta uskon, että te lukijatkin saatte oman osuutenne tästä yhteistyöstä. Nyt täytyy vain toivoa, ettei mulla lopu vuorokaudesta tunnit kesken näiden postausten kanssa, hehe!
   Pidin tuossa muuten pienen kyselyn blogin sivussa, jossa kuulostelin vähän toiveita tulevia videoita kohtaan. Eniten ääniä saivat MyDay ja Varusteiden esittely, joten ainakin niitä yritän toteuttaa. My day -videoille pitää varata vain joku vähän normaalista poikkeavampi ajankohta, sillä yleisesti mun arki kulkee hyvin samalla tavalla päivästä toiseen (nukun > koulu > syön > talli > syön > nukun jne. :D) Varusteiden esittelykin pitää miettiä, että pläjäytänkö vain kaiken suosiolla samalle videolle, vai jaanko varusteet vaikka kahteen osaan. Mutta jos en halua näitä kuvailla puhelimella, niin ensin täytyy hommata se pieni putki kameraan!

Nyt täytyy vain toivoa lunta, muttei kiitos sitä 20 astetta pakkasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti