sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Sitä sun tätä

Mun on pitänyt jo niin kauan tulla kertomaan kuulumisia kuluneelta viikolta ja sitä ennenkin, mutta aina on tullut jotain, mihin saakka olen halunnut odottaa, jotta kaikki tieto olisi mahdollisimman varmaa ja ajankohtaista. Nyt on kuitenkin ollut ja tapahtunut sitä sun toista erittäin nopealla temmolla, kunnes nyt kaikki on taas vihdoin tasaantunut.

Postausta täydentää kuvat eiliseltä.



Kirjoitin reilu viikko sitten hierontakerrasta, jonka jälkeen seuraavana päivänä juoksutin, ja sunnuntaina oli kouluvalmennus uuden valmentajan kanssa! Valmennus oli yksi elämäni parhaista, ja lopussa Lotta kulki ihan älyttömän hyvin. Valmentaja itsekin kävi selässä, mikä oli tosi hyvä juttu, sillä Lotta tuntui niin paljon paremmalta sen jälkeen. Koko valmennuksesta tuli muutenkin jotenkin toivokas olo tulevaisuuden suhteen, kun huomasi hevosen menevän niin hienosti!


Kaikki ei kuitenkaan sujunut tuon valmennuksen jälkeen kuin ruusuilla tanssien, sillä Lotta reagoi hieronnan ja uudenlaisen, rankan kouluvalmennuksen yhteispeliin melko voimakkaasti. Lotalle nousi nestettä kylkiin maanantaina, valmennusta seuraavana päivänä. En siis laittanut satulaa selkään, vaan juoksutin Lotan pellolla. Siellä Lotta toimi hienosti ja nätisti käynnissä ja ravissa, mutta laukka meni pelkäksi riehumiseksi :'D. Tiistaina meninkin selkään, ja about vartin käyntityöskentelyn jälkeen ravia ottaessa, tuntui selkään epäpuhtautta... Se siis siitä treenistä, kun vasen etunen onnahtelee. Loppuilta meni koipia kylmäillen, kuten keskiviikkokin, jolloin Lotta tosin oli taas ihan normaali.
  Torstaina hieroja kävi jälleen, ja katsoi Lotan myös liikkeessä, vaikka kenttä olikin jälleen melko heikossa jamassa. Positiivista palautetta tuli, mikä oli tietysti huojentavaa viimekertaisen jälkeen, jolloin päähäni pääsi nousemaan mitä "mukavampia" kauhuskenaarioita. Itse toimenpiteitä tehdessä selkä sai myös hyvää palautetta, ja Lotta oli muutenkin paaaljon parempi. Nyt siis saatiin ohjeistukseksi jatkaa normaalisti. Perjantaina kävimme kävelylenkin maastakäsin, jolloin Lotta keksi riehua niin paljon, että loppujen lopuksi pystyyn pompatessaan kaatui! Onneksi ainakaan tähän päivään mennessä ei tapahtuneesta ole seurannut mitään kamalaa. Eilen, lauantaina olimme maneesilla. Menin vain kunnolla sileällä, ja ajoittain Lotta olikin tosi hyvä, toisinaan ei yhtään hyvä. Laukassa se innostui luvan saadessa vähän riekkumaan ja pukittelemaan, mikä tuntui varmasti aika hyvältä, kun mistään ei kiristä tai purista! Tänään vuokraaja kävi maastoilemassa, ja huomenna palauttelen vähän juttuja mieleen kentällä tiistain kouluvalmennusta varten. Tulevaisuudessa satula lähtee toppaukseen, ja kun satula on saatu topattua, tulee taas hieronta.



2 kommenttia: